EM onderdeel van AST. Gruppe

Participatiemaatschappij Wadinko N.V. verkoopt een meerderheidsbelang in EuroMouldings BV aan de Europese marktleider van kunststof jerrycans voor gevaarlijke goederen.

 

Geachte relatie,

 

EuroMouldings BV levert al vele jaren kunststof flessen en jerrycans en in de afgelopen periode was de participatiemaatschappij Wadinko N.V. de 100% eigenaar. Wij zijn erg blij te kunnen melden dat het Duitse AST, gevestigd in Erndtebrück, 51% van de aandelen heeft overgenomen.

 

In de afgelopen periode hebben we de keuze gemaakt om onder leiding van de familie Strohmann, eigenaar van de AST Gruppe, één van de beste producenten van geblazen kunststof verpakkingen in Europa te worden.

 

AST is marktleider in de productie van kunststof jerrycans en vaten met een UN certificering en kan als familiebedrijf terugkijken op 40 jaar ervaring met het blazen van kunststof. Naast de hoofdlocatie in Erndtebrück (D) zijn in de afgelopen jaren nieuwe vestigingen geopend in Wrexham (UK), Hoogstraten (B) en Eppingen (D) en met deze stap breidt de AST. Gruppe haar productenportfolio nu ook uit naar flessen.

 

De over de jaren heen opgebouwde technische know-how en de uitstekende reputatie van EuroMouldings waren beslissend voor AST bij het maken van deze keuze. Het is ons gezamenlijke doel om klanten integraal en compleet te kunnen adviseren en beleveren met een productenpakket van 250ml tot 220 liter.

 

In de nabije toekomst zal er niets aan het merk en de prestatie van EuroMouldings veranderen; onze locatie blijft in Nijverdal en wordt in de komende jaren verder uitgebreid. U kunt gewoon uw gebruikelijke contactpersonen blijven gebruiken voor al uw wensen en vragen. Uiteraard blijven alle overeengekomen prijzen en verkoopcondities ook ongewijzigd.

 

We willen u graag bedanken voor uw vertrouwen tot nu toe en kijken met veel interesse uit naar de mogelijkheden om de samenwerking met U te verbeteren en verder uit te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *