Even voorstellen: onze nieuwe accountmanager Rogier Haasbroek

Kennis, ervaring en een flinke dosis enthousiasme. Met deze eigenschappen is Rogier Haasbroek bij EuroMouldings aan de slag gegaan als accountmanager. “Betrouwbaarheid en een langetermijnrelatie: dat is wat klanten van mij mogen verwachten.”

Rogier Haasbroek beschikt over veel ervaring en kennis van de markt. “In feite ben ik in de branche opgegroeid, want mijn vader had een kunststofverpakkingsbedrijf. Inmiddels ben ik 26 jaar werkzaam in de kunststof verpakkingsindustrie. Ik ben bekend met allerlei verschillende technieken, variërend van geblazen kunststof verpakkingen tot geperforeerde producten, voor allerlei verschillende toepassingen in onder meer food, chemie en techniek.”

Duurzaamheid

“Wat mij zo aanspreekt aan deze branche? Dat we continu in beweging zijn. Er is altijd wel weer een nieuwe ontwikkeling en dat maakt het werk fantastisch. Nu is bijvoorbeeld recycling en het creëren van een closed loop productieproces, waarbij producten en grondstoffen eindeloos circuleren in de keten, een belangrijk item. Duurzaamheid is een thema dat we de komende jaren bij EuroMouldings verder uitbouwen. Dat betreft niet alleen om het hergebruik van materialen, maar ook over hoe we producten lichter kunnen maken door het gebruik van andere materialen.”

Rogier gaat met veel enthousiasme aan de slag bij EuroMouldings. “Het is echt een mooi bedrijf. Wat mij onder meer een aanspreekt is dat we flexibel en snel zijn en een breed gamma aan producten aanbieden voor een groot aantal toepassingen. Bovendien kunnen we met maatwerkproducten echt tegemoetkomen aan de wensen van de klant.”

Betrouwbaar en betrokken

Als accountmanager bij AST Groep, waarvan EuroMouldings onderdeel is, heeft Rogier vanzelfsprekend veel direct contact met klanten. “Betrouwbaarheid en lange relaties met de klant vind ik heel belangrijk. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de vragen en uitdagingen van onze klanten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *