Marcel stelt zich voor

Ik (Marcel Visschedijk) ben in juni 2018 begonnen als operator. EuroMouldings heb ik in eerste instantie leren kennen via een artikel in de krant, waarin ik heb gelezen over de uitbreidingsplannen van EuroMouldings. Ik was direct geïnteresseerd en heb vervolgens op hun website gekeken. Naast het feit dat EuroMouldings in ploegen werkt, vond ik ook de informatie over blaastechniek erg interessant. Dit motiveerde mij te solliciteren op de functie van operator.

Ik werd uitgenodigd voor een eerste gesprek, waarin ik direct een klik voelde met de mensen die ik sprak. Ook het tweede gesprek vond ik zeer prettig: ik werd serieus genomen, voelde me erg op mijn gemak, vond het een inhoudelijk goed, persoonlijk en sociaal gesprek. Daarbij gaf de uitgebreide rondleiding mij een goed beeld van het bedrijf. Ik tekende mijn arbeidsovereenkomst en binnen twee weken kon ik beginnen!

Een goed begin

EuroMouldings werkt met een inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat je kunt verwachten, hoe EuroMouldings met veiligheid en kwaliteit omgaat en wat je in het eerste jaar gaat leren. Ook heb ik meegelopen op de verschillende afdelingen binnen EuroMouldings, waaronder de afdeling kwaliteit. Hierdoor kreeg ik een helder beeld van wat kwaliteit inhoudt en waarom dat zo belangrijk is.

Collegialiteit staat hoog in het vaandel

Ik ben goed opgevangen en ondersteund; regelmatig kijkt iemand over mijn schouder mee en wordt tijd vrijgemaakt om mij zo goed mogelijk in te werken. Op de machines staan goede werkinstructies en als ik er niet helemaal uitkom, dan is iedereen bereid mij te helpen. Collegialiteit staat hoog in het vaandel. Vanaf de eerste dag dat ik bij EuroMouldings werk, word ik gezien als collega waardoor ik het gevoel heb dat ik hier al heel lang werk.

Wat ik ook leuk vind aan het werken bij EuroMouldings is de diversiteit: ik werk met verschillende machines op verschillende plekken. Deze afwisseling vind ik erg prettig. Verder vind ik dat de ploegenoverdracht goed is en krijg ik volop de mogelijkheid om mij te ontwikkelen. Ik zou mensen zeker aanraden bij EuroMouldings te gaan werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *