Jamie Zelle: “Ik heb het naar mijn zin bij EuroMouldings”

Mijn naam is Jamie Zelle. Ik ben 18 jaar en studeer Chemie op het HBO aan Hogeschool Saxion in Enschede. Ik ben bij EuroMouldings terechtgekomen via een vriend van mij, die hier al werkte. Hij vertelde mij dat EuroMouldings op zoek was naar vakantiewerkers, waarna ik heb gesolliciteerd.

Mijn eerste kennismaking met EuroMouldings was positief. De zenuwen, die ik in eerste instantie voor het gesprek had, bleken al snel onterecht. Ik werd direct gerustgesteld, voelde mij op mijn gemak en kreeg ook al gauw mijn contract voorgelegd. Op 9 juli 2018 ben ik begonnen bij EuroMouldings, wat betekent dat ik hier al ongeveer vier maanden werk.

Veel vrijheid

Ik ben hier komen werken, omdat ik graag wat wilde bijverdienen in de weekenden en in de vakanties, wat me bij EuroMouldings zeker lukt.  Het bevalt me heel goed. Als oproepkracht heb ik veel vrijheid: ik mag zelf bepalen op welke dagen ik wel en niet ingeroosterd wil worden. Dat verloopt heel soepel. Verder werd ik goed ingewerkt. Ook doe ik werkervaring op, wat mij later goed van pas kan komen.

Afwisselend werk

Er zit veel afwisseling in het werk. Tot nu toe heb ik op drie verschillende afdelingen gestaan. Ik ben begonnen op de stickerlijn, waar alle flessen van stickers worden voorzien. Hier moest ik flessen op een lopende band plaatsen, stickers controleren en uiteindelijk op een pallet plaatsen.

Na een maand werd ik op de Grootverpakking geplaatst, waar ik grote flessen (5 tot 30 liter) op pallets moest stapelen. Deze pallets worden vervolgens ingewikkeld en naar het magazijn gebracht. Sinds kort word ik ook ingezet op de Kleinverpakking. Hier doe ik hetzelfde als op de Grootverpakking, alleen met kleinere flessen. Ook moet ik de pallets zelf naar het magazijn brengen.

Collegiaal team

Mijn collega’s helpen me, als ik ergens hulp bij nodig heb. Ze vragen me op voorhand waar ik wel of geen ervaring mee heb. Weet ik iets niet, dan wordt het me uitgelegd. We helpen we elkaar, ook als er even iets fout gaat.

Kortom: ik heb het naar mijn zin bij EuroMouldings en vind dat het werk  goed verdient. Omdat mij goed wordt uitgelegd wat ik moet doen, is het werk eenvoudig op te pakken. Ik kijk uit naar de volgende maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *