Kom naar de FachPack!

 

25, 26 en 27 september staat het Exhibition Center Nürnberg weer in het teken van de FachPack, een van Europa’s meest toonaangevende beurzen in de verpakkingsindustrie. Onder de vlag van AST is EuroMouldings aanwezig om u te inspireren met alle innovaties op het gebied van geblazen kunststof verpakkingen.

De FachPack heeft zich sinds haar eerste editie in 1979 gevestigd als de meest complete beurs voor professionals binnen de chemie, voedselindustrie, cosmetica, automotive, farmaceutische industrie en andere sectoren, waarin een betrouwbare, duurzame verpakking het verschil maakt. Verpakkingsproducenten en –experts vanuit heel Europa – en daarbuiten – exposeren in Neurenberg om bezoekers bij te praten over de laatste trends en innovaties op verpakkingsgebied: van nieuwe materialen, tot de meest moderne technologieën en machines.

Bezoek onze stand!

Als Europees marktleider in de productie van kunststof jerrycans voor gevaarlijke stoffen is AST één van de meer dan 1.500 standhouders. Aangezien wij sinds begin van dit jaar onderdeel zijn van AST is ook EuroMouldings van de partij. Vanuit een gezamenlijke stand – van maar liefst 100 m2 groot – vertellen wij u graag meer over onze oplossingen voor de verpakkingsuitdagingen van morgen. We laten u zien hoe we met gerecycled materiaal als regranulaat, maar ook met biobased plastics, een duurzame maatwerkverpakking produceren, die beantwoordt aan alle specifieke eisen binnen uw branche.

Interesse? Wij geven gratis toegangskaarten weg! Stuur een e-mail naar info@www.euromouldings.com o.v.v. FachPack, ontvang uw eigen actiecode, en bestel hiermee uw gratis ticket op fachpack.de. We zien u graag op 25, 26 en 27 september in het Exhibition Center Nürnberg in Hal 6 bij stand 6-351!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *