NIEUWE DOPPENDRAAIMACHINE

Nieuwe doppendraaimachine maakt onze flessen en jerrycans nóg betrouwbaarder

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om onze klanten hiermee te blijven verrassen, zetten we sterk in op modernisering. Wij vragen ons continu af met welke investeringen we onze fabriek en productieprocessen naar een nóg hoger niveau kunnen brengen. Mooi voorbeeld van deze investeringen is de onlangs in gebruik genomen doppendraaimachine. Onze nieuwste aanwinst ter bevordering van productie-efficiëntie en productbetrouwbaarheid.

Meer kwaliteitsbeheersing, minder doorlooptijd

Voorheen waren wij gewend om zélf de doppen op onze geblazen kunststof verpakkingen te draaien. Een tijdrovende klus, die ons uit handen wordt genomen door de nieuwe doppendraaimachine. Een hoogtechnologische investering, die in-line staat met de productiemachine en iedere geproduceerde fles of jerrycan automatisch van een ontluchtingsdop voorziet. Met de inbedrijfstelling van deze doppendraaimachine verminderen we het aantal repeterende handelingen op de productievloer en maximaliseren wij de betrouwbaarheid van onze verpakkingen. Resultaat: meer kwaliteitsbeheersing tegen minder doorlooptijd.

Unieke, functionele en maakbare jerrycans

Deze investering past in ons streven naar kwaliteit, snelheid en nauwkeurigheid en stelt ons in staat om hierin het verschil te blijven maken voor onze klanten. Zowel nu als in de toekomst. Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag aan een unieke, functionele en maakbare verpakking, die beantwoordt aan de specifieke verwachtingen binnen uw branche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *