Nieuwe teamleider Bas stelt zich voor

Wij zijn blij dat hij erbij is: Bas Dimmedal. Sinds 31 maart versterkt hij onze afdeling sales support in de functie van teamleider. Bas: “Uitstekende service, goed relatiebeheer en een snelle afhandeling. Dat is waar onze klanten op kunnen rekenen.”

In zijn nieuwe functie als teamleider van de afdeling sales support kan Bas bogen op ruim twintig jaar saleservaring bij diverse bedrijven. Toen de mogelijkheid zich voordeed om aan de slag te kunnen in een leidinggevende rol bij EuroMouldings, hoefde Bas niet lang na te denken: “Via via hoorde ik diverse goeie verhalen over EuroMoulding. Die werden bevestigd in de sollicitatiegesprekken die volgden. Het bedrijf past heel goed bij mij. Wat me aanspreekt is de informele sfeer, de diversiteit in het werk, de korte lijnen en de vrijheid die je krijgt om je functie naar eigen inzicht in te vullen. Zo werk ik zelf ook het liefst.”

Nog meer een eenheid

Ook de functie is bas op het lijf geschreven: “Ik ben een people manager. Geloof in ieders kwaliteiten en maak me er sterk voor dat iedereen zoveel mogelijk vanuit zijn eigen kwaliteiten aan de slag kan. Waarbij ik altijd probeer om mijn eigen enthousiasme over te brengen op anderen. Dat is precies waar ik bij EuroMouldings de ruimte voor krijg. Zo hoop ik nog meer een eenheid te maken van de afdeling, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn met uitstekende service, goed relatiebeheer en een snelle afhandeling. Ik kijk er enorm naar uit om me hier, samen met mijn collega’s, voor in te zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *