Werken in de logistiek

 

“Ruim een jaar werk ik bij EuroMouldings en dat bevalt me uitstekend!” Wout Boertjes vertelt over zijn belevenissen als logistiek medewerker in de productie.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

“Mijn ochtend begint met een kop koffie en het inventariseren van wat mijn collega’s in de productie aan materialen nodig hebben. Denk daarbij aan grondstoffen, kleurstoffen, verpakkingsmateriaal en pallets; deze vul ik aan met behulp van de heftruck. Al deze materialen zijn nodig om ons eindproduct te produceren en in het magazijn op te slaan, van waaruit ze worden afgeleverd aan onze klanten.”

Orde, netheid en veiligheid belangrijk

“Daarna richt ik mij op de orde en netheid in de productie. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de afvalbakken worden geleegd, dat alle kapotte pallets worden verwijderd en dat de productieruimte goed is opgeruimd. Dat zorgt voor een prettige en veilige werkomgeving voor ons allemaal. De afvalstromen vinden gescheiden plaats, zodat het restafval zoveel mogelijk gerecycled kan worden.”

Pauze

Vervolgens heb ik pauze waarna ik de machine, waaraan onze operators werken, van hen overneem. Zo kunnen zij ook pauze nemen, terwijl de machines blijven produceren.

Afsluiting van de dag

“Aan het einde van mijn dienst vul ik opnieuw de materialen aan bij de machines, zodat mijn collega’s in de volgende dienst goed van start kunnen gaan. Ik sluit mijn werkdag af met een goede werkoverdracht aan de ploegleider.”

Wij zoeken een nieuwe collega

“Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, die samen met ons de logistieke werkzaamheden in de productie wil verrichten. Goede samenwerking is hiervoor heel erg belangrijk; alleen als wij onze werkzaamheden goed op elkaar afstemmen, kunnen onze collega’s in de ploegen optimaal hun werk doen. Daarvoor hebben we een goed inwerkprogramma, waarin we onderling en samen met de ploegleiding afspraken zullen maken over de invulling van het werk.”

Veel afwisseling en vrijheid in mijn werk vind ik plezierig

“Het werken bij EuroMouldings bevalt mij erg goed. Ik word gewaardeerd en krijg de ruimte om zelfstandig mijn werk uit te voeren. De afwisseling en vrijheid in mijn werk is precies wat bij mij past.”

“Het contact met al mijn collega’s vind ik heel goed en de samenwerking met iedereen is echt super! We gaan respectvol met elkaar om en iedereen is bereid om elkaar te helpen als het nodig is.”

Uitstekende opleidingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

“Naast dat ik mijn werk erg leuk vind en leuke collega’s heb, biedt EuroMouldings uitstekende opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Allemaal goede redenen om bij ons te komen werken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *