CHEMIE

Als chemisch bedrijf doet u er alles aan om hoogwaardige kwaliteit na te streven. Uw processen zijn goed geautomatiseerd en goed gedocumenteerd. U werkt uiterst veilig in gestructureerde omgevingen. EuroMouldings heeft het vermogen om aan te sluiten op die omgeving. Met flessen en jerrycans die op maat zijn gemaakt voor uw niche binnen de chemische industrie.

BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID
Wij hebben de kennis van UN- en ADR-wetgeving die nodig is om u optimaal van dienst te zijn. De vragen die uit uw markt komen, kunnen wij goed interpreteren en omzetten in concrete verpakkingen voor uw producten. Wij zijn in het bezit van een UN-keur, waaruit blijkt dat wij flessen en jerrycans produceren die goedgekeurd zijn voor transport van chemische middelen. Bovendien is EuroMouldings gecertificeerd volgens ISO 9001-2015.

VAN ONTWERP TOT EN MET OPSLAG
Het grote voordeel van EuroMouldings is dat wij expert zijn in het gehele traject. Na een analyse van uw wensen maken wij een eerste ontwerp, waarna een 3D-model van de jerrycan volgt. Met onze co-extrusieblaasmachine maken we er moeiteloos een multilaagse fles van met een EVOH of nylon laag. Of het nu een jerrycan, een fles of een combinatie van verschillende containervolumes moet zijn, wij zorgen ervoor. Tot en met de opslag in ons magazijn en just in time levering. We denken aan alles voor u.

”EuroMouldings ontwerpt en produceert flessen en jerrycans die op maat zijn gemaakt voor elke niche binnen de chemische industrie.”
|

CONTACT MET ONZE EXPERTS
Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze flessen en jerrycans voor de chemische industrie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u inzetten.