FOOD

Of het nu gaat om sauzen, marinades, kruiden, concentraten of andere voedingsmiddelen, wij produceren de jerrycans die precies passen bij uw wensen. Onze jarenlange ervaring in de foodsector zorgt ervoor dat we u perfect kunnen helpen.

CONFORM MIGRATIEWETGEVING
Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 9001-2015 en werken volgens de algemene migratiewetgeving van de Europese Unie. Volgens de norm (EG) 1935/2004 mogen kunststoffen die in contact komen met voedingsmiddelen geen stoffen afgeven die op een verboden lijst staan. Wij kunnen u garanderen dat u voor jerrycans kiest die voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied.

Combinatie van Kunststoffen en Voedingsmiddelen

WIJ HOUDEN VOORRAAD VOOR U
Als geen ander kunnen wij inspelen op uw flexibele verpakkingsbehoefte. U wilt uw magazijn immers niet vol hebben staan met verpakkingen, maar met uw eigen producten. Het is daarom een uitkomst dat EuroMouldings voorraad kan houden voor u. Wij leveren just in time op het moment dat het u uitkomt. Dat levert u de flexibiliteit op die u zoekt.

”Uw magazijn hoort vol te staat met voedingsmiddelen, niet met verpakkingen. Daarom levert EuroMouldings just in time.”
|

CONTACT MET ONZE EXPERTS
Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze jerrycans voor de foodsector? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u inzetten.