AGROCHEMIE

Kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid zijn de uitgangspunten voor uw agrochemische bedrijf. EuroMouldings heeft de kennis en ervaring om naadloos aan te sluiten op uw werkveld. Met flessen en jerrycans die op maat zijn gemaakt voor uw niche binnen de agrochemische industrie.

BETROUWBARE PARTNER
Door onze jarenlange ervaring met uw branche kunnen we u optimaal van dienst zijn op het gebied van flessen en jerrycans. De vragen die u heeft, kunnen wij perfect omzetten in concrete verpakkingen voor uw producten. Wij zijn in het bezit van een UN-keur, waaruit blijkt dat wij flessen en jerrycans produceren die goedgekeurd zijn voor transport van chemische middelen.

Bovendien is EuroMouldings gecertificeerd volgens ISO 9001-2015. Dat maakt ons tot een betrouwbare partner die weet dat in uw markt COEX met EVOH of nylon belangrijke materialen voor verpakkingen zijn. Daardoor blijft de samenstelling van de substantie in de fles altijd gelijk.

VOORRAAD HOUDEN VOOR FLEXIBILITEIT
De agrochemische branche is een groeimarkt omdat wereldwijd de voedselproductie moet stijgen. U bent dan ook continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, waarbij duurzaamheid de uitdaging is. Verder speelt het seizoenspatroon mee in uw branche. Het is voor u daarom een uitkomst dat EuroMouldings voorraad kan houden. Dat levert u de flexibiliteit op die u zoekt.

”EuroMouldings is een betrouwbare partner die weet hoe belangrijk COEX met EVOH of nylon is in de agrochemische markt.”
|

CONTACT MET ONZE EXPERTS
Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze flessen en jerrycans voor de agrochemische industrie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u inzetten.