SMEEROLIE

Al vanaf de start van het bedrijf is EuroMouldings gespecialiseerd in flessen en jerrycans voor de smeermiddelenindustrie. Wij helpen u met het totale traject, van ontwerp en 3D-ontwikkeling tot het maken van matrijzen en het eindproduct in de gewenste oplage. Zelfs de opslag kunnen wij voor u verzorgen, zodat u dankzij just in time-levering de logistiek rondom uw productieproces zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Een ander belangrijk voordeel is ons zeer uitgebreide assortiment van flessen en jerrycans, waardoor u een totaalpakket kunt onderbrengen bij EuroMouldings.

DE FLEXIBILITEIT DIE U VRAAGT
We weten als geen ander dat u niet structureel hetzelfde aantal flessen en jerrycans nodig heeft. Zo werkt het nu eenmaal in de soepel bewegende smeermiddelenbranche. Daarom zorgen we dat we net zo flexibel zijn als uw vraag. Wij houden uw voorraad voor u, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Vertrouw op onze logistieke expertise, of het nu gaat om een enkele pallet of om complete containerladingen voor de export.

WE BEGRIJPEN UW BRANCHE
In de smeermiddelenbranche is het design van flessen enorm belangrijk. Uw klanten kiezen uw product mede op basis daarvan. Biedt u ook private label aan? Dan kunnen wij voor u een combinatie verzorgen van een eigen model fles met speciaal ontworpen designs voor de private label-klanten.

Speciaal voor de smeermiddelenbranche hebben we bij EuroMouldings het koffermodel ontwikkeld dat in veel in garages gebruikt wordt. Deze jerrycantypes (LX2 20L, 25L en Alien 20L) zijn een uitkomst door hun handige en herkenbare vorm.

”De designers van EuroMouldings weten wat nodig is om uw verpakking te laten slagen.”
|

CONTACT MET ONZE EXPERTS
Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met onze flessen en jerrycans? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u inzetten.